Tutorial Android Hyrje


Pershendetje te gjitheve.

Ne radhe te pare dua te falenderoj te gjith ata persona qe jan duke ndjekur blogun WildAlbSot Android Tutorial.

Ideja e krijimit te ketyre tutorialeve erdhi per shkakun e vetem sepse ne fillimet e mija kur hyra ne boten e programimit te aplikacioneve android,jo vetem qe nuk kishte asnje manual ndihme ne shqip,por edhe ne gjuhe te huaja.

Pas gjithe blogeve ,siteve dhe vete sitin zyrtar Android Developer kam vene re se jo te gjitha menyrat apo metodat e perdorura jan te shpjeguara.

Me kete rast mora iniciativen per te kontribuar sadopak me njohurit e mia ne kete fushe duke krijuar nje seri tutorialesh.

Ju falenderoj per vemendjen.

🙂 Android Rock

Advertisements

About erioncuni85


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: